2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Hazánkba látogat a CPAC-kongresszus, ahol Orbán Viktoron kívül Kövér László, Varga Judit és Tucker Carlson is megjelenik majd. Mutatjuk, kik a legfontosabb felszólalók a kétnapos konzervatív dzsemborin.

  • Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Orbán Viktor: 1998–2002-ig, majd 2010-től Magyarország miniszterelnöke, a Fidesz alapító tagja. A kormányfő a CPAC Hungary főszónoka lesz.

Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött!

 

 Varga Judit: Magyarország igazságügyi minisztere. A miskolci születésű miniszter asszony három gyermek büszke édesanyja, így kiemelten foglalkozik a családok és a gyermekek védelmével kapcsolatos jogrendszer megerősítésével. Ennek kidolgozására több munkacsoportot hozott létre, amelyek a különböző szakterületek véleményének összeegyeztetésével segítik elő az áldozatokat a vonatkozó jogszabályok megalkotásával.

Szánthó Miklós: Jogász, az Alapjogokért Központ igazgatója, a KESMA elnöke.

Az ukrajnai háború tragédiája mellett sem feledhetjük el, és talán éppen emiatt kiemelten szükséges, hogy befolyásoljuk és alakítsuk azt, hogy milyen értékek alapján kiépülő új világrend van ki- és visszaalakulóban. A rendezvény egyik mottója az Isten, haza, család hármasegysége.

 

 

Candice Ownes: amerikai konzervatív influencer, író és aktivista, a Candice című politikai műsor vezetője a The Daily Wire-nél. Korábban a Turning Point USA szóvivőjeként dolgozott. Ő indította el a Blexit nevű szervezetet, amelynek célja, hogy a fekete szavazók elpártoljanak a Demokrata Párttól.

 

 

Kovács Zoltán: A balliberális sajtó által rettegett nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

 

 Tucker Carlson: A Fox News sztárműsorvezetője, az amerikai közéleti televíziózás legnagyobb élő alakja. A Tucker Carlson Tonight hat éve fut a Fox-on, és szinte az első pillanattól kezdve fergeteges sikert aratott a nézők között – nem mellesleg kivívta maga ellen a teljes amerikai baloldal impotens dühét. Tavaly nyáron részt vett a Mathias Corvinus Collegium – MCC Fesztjén Esztergomban, egy hétig Budapestről jelentkezett a FOX News csatornán sugárzott egyórás politikai műsorával, és az elmúlt évek egyik legdrámaibb dokumentumfilmét is elkészítette Soros György hazánk ellen indított offenzívájáról „Magyarország kontra Soros: harc a civilizációért” címmel, melyet a magyar nézők a Hír TV jóvoltából ismerhetnek.

Kövér László: Jogász, politikus, a Fidesz alapító tagja. 1990-től Országgyűlési képviselő, 2010 óta pedig az Országgyűlés elnöke.

 

Mark Meadows: Donald Trump kabinetfőnöke és az egyik leghűségesebb kongresszusi szövetségese. 2020-ban volt Trump jobbkeze, amikor az elnöknek a legnehezebb kihívásokkal kellett szembenéznie: a koronavírus-válsággal, a Black Lives Matter lázongásokkal és egyenlőtlen körülmények között volt kénytelen harcolni az újraválasztásért egy olyan washingtoni elit és fősodratú média ellen, mely mindent megtett a bukásáért. Mark Meadows kongresszusi karrierje során is példásan képviselte a konzervatív értékeket, kiállt az emberi élet szentsége mellett, és szembeszállt a fanatikus zöldpolitikával, valamint az LMBTQ-propagandával.

 

Eduardo Bolsonaro: Brazil jogász, politikus, a jobboldal egyik meghatározó és ismert személyisége, 2017-ben egy szavazáson a legjobb képviselőnek választották. Brazília legismertebb politikus családjában nőtt fel, édesapja Jair Messias Bolsonaro elnök, a „brazil Trump”. Politikai teljesítményét jól jelzi, hogy a brazil történelemben soha egyetlen szövetségi képviselő sem kapott annyi szavazatot, mint Eduardo Bolsonaro a 2018-as választásokon.

 

 A kongresszus résztvevőinek bővebb listája ITT érhető el!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!