2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Orbán Viktor bejelentette, ekkor jön a gyerekek vakcinája

A miniszterelnök közösségi oldalán tette közzé a hírt, miszerint megbízható és biztonságos oltóanyag érkezik az 5 és 12 év közötti gyerekek számára.

Most jutott el oda a világ, hogy azt meri mondani legalább egy nagy gyógyszergyártó cég tudományosan igazolt eredmények alapján, hogy ajánlja a szülőknek, ajánlja a felnőtteknek, hogy oltassák be gyermekeiket, 5-12 év közötti korban is” -közölte a jó hírt Orbán Viktor a Facebook -oldalán megosztott videóüzenetben.

A miniszterelnök elmondta azt is, hogy összesen 2 millió adag vakcina érkezik Magyarországra, az első adag december 20. környékén várható. Kéri a szülőket, hogy fontolják meg és ha tehetik oltassák be gyermeküket a koronavírus elleni védőoltással az önmaguk és más emberek védelme érdekében.

A miniszterelnök pénteken jelentette be, hogy egy héttel meghosszabbítja a kormány a hétfőn indult oltási akcióhetet.

A VIDEÓ ITT TEKINTHETŐ MEG!

Hír TV/ Metropol

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!