2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Küldetés 03:00

Belföld

Orbán Viktor: Az Európai Parlamentnek semmi köze az unió soros elnökségéhez

Az Európai Parlamentnek semmi köze az unió soros-elnökségéhez - reagált az EP döntésére Orbán Viktor, a közrádióban. A miniszterelnök szerint baloldali macera mindig lesz, Magyarországnak azonban a lényeges ügyekkel kell foglalkoznia, és ki kell állni a nemzeti érdekekért.

  • Orbán Viktor: Az Európai Parlamentnek semmi köze az unió soros elnökségéhez

Megfosztaná Magyarországot az Európai Unió soros elnökségétől a baloldali többségű Európai Parlament - erről szavaztak csütörtökön a brüsszeli képviselők. Az akcióban a magyar baloldal is partner volt.

Baloldali macera mindig lesz. Ez a mostani is, hogy mi adjuk az elnökséget, ez egy macera. Ez egy baloldali macera

- reagált az EP döntésére Orbán Viktor. A miniszterelnök a Kossuth Rádióban kifejtette: az ország történelme során megtanulhattuk, hogy amikor nem álltunk ki az igazunkért, akkor Magyarország mindig veszített. Amíg nemzeti kormánya van az országnak, addig ilyen nem lesz - szögezte le. A kormányfő azt is hozzátette: jogszabály rögzíti az unió soros elnökét.

Magyarországnak ennél sokkal fontosabb dolgokra kell koncentrálnia

- figyelmeztetett Orbán Viktor.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!