2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Radar 23:45

Belföld

Orbán Viktor: Az ellenőrizetlen migráció tönkretehet egy országot

Nem akarunk se migránskvótát, sem migránsgettókat, és ha nem akarjuk, nem is lesz - hangsúlyozta Orbán Viktor a Kossuth Rádióban.

  • Orbán Viktor: Az ellenőrizetlen migráció tönkretehet egy országot

A miniszterelnök azt mondta: ha egy ország beengedi a bevándorlókat az tönkremehet. Lakói pedig egyszer csak bennszülöttnek fogják érezni magukat saját államukban.

"Ha beengeded a migránsokat, elveszíted a kontrollodat afelett, hogy kit engedsz be és kit nem. Akkor olyan emberek jelennek meg az országodban, annak minden kockázatával, elsősorban biztonsági kockázatával egyetemben, akikről nem tudsz semmit" - Értékelte az Európai Unió migrációs politikáját a miniszterelnök a Kossuth Rádióban.

Orbán Viktor szerint ez nem taktikai és stratégiai, hanem történelmi kérdés, az ellenőrizetlen migráció pedig tönkretehet egy országot.

Borítókép: Mandiner.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!