2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Orbán Viktor a Jobbik-elnök kétszínűségéről: Többszörös milliomos, de a szegénylegényt játssza

Nem szegény ember Jakab Péter. Miért tesz úgy, mintha nem lenne milliomos? – kérdezte Orbán Viktor a Jobbik elnökét. Nem véletlenül. Jakab Péter hihetetlenül fényűző életmódja az után derült ki, hogy szolgálati autójával karambolozott.

  • Orbán Viktor a Jobbik-elnök kétszínűségéről: Többszörös milliomos, de a szegénylegényt játssza

 

Orbán Viktor Jakab Péternek (Jobbik) válaszában rámutatott, hogy a nehéz helyzetbe került vállalkozásokat bértámogatással, hitelmoratóriummal, a járulékok elengedésével, adócsökkentéssel is támogatta a kormány. A miniszterelnök emlékeztetett: a Jobbik szövetségese, Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején erre nem volt lehetőség.

Jakab Péter szerint a kormány, úgymond, pofára fog esni. Erre a miniszterelnök úgy reagált:

A SZERENCSI IDŐKÖZI VÁLASZTÁSON A JOBBIK ESETT AZ ARCÁRA, AMIKOR DIADALT HIRDETTEK, MÉGIS VERESÉGET SZENVEDTEK.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy nem szegény ember Jakab Péter. – Miért tesz úgy, mintha nem lenne milliomos? – kérdezte Orbán Viktor a Jobbik elnökét, hogy miért játssza el a szegény embert, miközben sofőrje van és lakást bérel – Ez kétszínűség! – mondta Orbán Viktor. 

Jakab Péter fényűző életmódjára akkor derült fény, amikor balesetet szenvedett a szolgálati járművével. Azóta kiderült, hogy havonta megközelítőleg 6,2 millió forintnyi tiszteletdíj és juttatás jár Jakab Péternek. A Jobbik elnöke előtt az átlagember számára elképzelhetetlen távlatok nyíltak, hiszen többmilliós fizetése mellett sofőr furikázza, luxusirodát és a főváros elitnegyedeiben elhelyezkedő lakást bérelhet, de akár milliókat szánhat bizalmasainak kifizetésére. 

Az azóta hatmilliós Jakabnak nevezett Jobbik-elnök túlzás nélkül botrányt botrányra halmozott az utóbbi időben. Először szánalmas képeket tett közzé, amint parizert eszik, mutatván, hogy a nép egyszerű gyermeke. Természetesen nem a parizerrel, vagy a szintén mutogatott paprikás krumplival van önmagában a gond, hanem ha ezt egy milliomos politikus hazug módon, propagandacéllal mutogatja. 

 Miután Jakab Péter szolgálati autója karambolozott - sofőrjéről kiderült, hogy egy közismert antiszemita -, az is kiderült, hogy nemcsak szolgálati autója és sofőrje van, de közel rendkívül drága irodát és szintén drága budapesti lakást bérelhet, nem beszélve arról, hogy bizalmasait milliókkal fizetheti ki.

Origo.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!