2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyarok a Barcáért

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Orbán Viktor: A hét legnagyobb feladata a célzott tesztelés megindítása

A hét legnagyobb feladata a célzott tesztelés megindítása és az iskolák működésének megvédése - jelentette ki Orbán Viktor a közösségi oldalán közzétett videójában.

  • Orbán Viktor: A hét legnagyobb feladata a célzott tesztelés megindítása

Rögzítettük a heti induló helyzetet. Küzdünk az iskolákban és az óvodákban, hogy ne kelljen ezeket bezárni

– mondta el a miniszterelnök miután távozott az operatív törzs szokásos kora reggeli üléséről. Majd hozzátette, hogy a múlt héten az oktatási intézményeink derekasan állták a próbát, és jó reményeink vannak arra, hogy ez ezen a héten sem változik meg.

Orbán Viktor a Facebook-oldalán közzétett videóban hangsúlyozta, hogy a héten a legnagyobb akció a célzott tesztelés elindítása, amely tömeges lesz. 47 ezer fő dolgozik szociális intézményekben, míg 191 ezer fő oktatási intézményekben - hangzott el.

A tesztelés önkéntes, de biztos sokan fognak jelentkezni. Ahhoz, hogy ezeket a teszteket le tudjuk venni 2000 egyetemi hallgatót is munkába állítottunk, ők már pénteken dolgozni kezdtek. Nekik ezúton is köszönöm a helytállásukat

– húzta alá a kormányfő.

Hír TV/Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!