2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Belföld

Orbán Viktor: 2010 előtt 81 pedofil volt börtönben, most több mint 660 + videó

Ha a kormány elé kerül bármilyen ügy, pedofil kérdésekben kegyelemnek helye nincs, nem volt, és nem is lesz - ezt mondta a miniszterelnök az Országgyűlésben képviselői kérdésre válaszolva.

  • Orbán Viktor: 2010 előtt 81 pedofil volt börtönben, most több mint 660 + videó

Orbán Viktor kiemelte, pedofil-ügyben a kormányzatban zéró tolerancia van. Hozzátette: a baloldal volt az, amelyik nem támogatta a parlamentben a pedofil-nyilvántartás létrehozását, a gyermekpornográfia elkövetőivel szembeni súlyosabb szankciókat és azt sem, hogy a gyermekek sérelmére elkövetett súlyos szexuális bűncselekmények ne évüljenek el. A miniszterelnök hangsúlyozta, a 2010 előtti baloldali kormányok voltak azok, amelyek védték a pedofilokat, a nemzeti kormány pedig börtönbe zárta őket.

"Önök megengedték, hogy több mint 500 pedofil járjon szabadon az országban, mert mindössze 81 embert voltak képesek börtönbe zárni, miközben akiket önök ma vádolnak, több mint 660 pedofilt zártak börtönbe. Ha valaki pedofilokat rejtegetett itt az elmúlt időszakban, azok önök voltak. Épp elég gond nekünk, amit önöktől megörököltünk, azt az istállót kitakarítsuk"

- fogalmazott a kormányfő.

Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök válaszol a frakcióvezetők felszólalásaira. MTI/Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

A Fidesz valamennyi képviselőjelöltje alig néhány óra alatt összegyűjtötte a június 9-i választásokon történő induláshoz szükséges ajánlásokat - jelentette be a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listavezetője vasárnap, a párt közösségi oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!