2024. 07. 14. Vasárnap Örs, Stella napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

Orbán olyat tett, amitől Soros Györgyöt kiverte a víz

Stumpf István és Schmidt Mária méltatta G. Fodor Gábor legújabb, Orbán Viktor miniszterelnökről és a magát jóságos filantrópnak tartó Soros György milliárdosról szóló könyvét.

  • Orbán olyat tett, amitől Soros Györgyöt kiverte a víz

Orbán kontra Soros - ez a címe G. Fodor Gábor legújabb könyvének. A Magyar Nemzet beszámolója szerint a kötet bemutatja, milyen harc dúl Orbán Viktor és Soros György között, amelynek egy fontos állomása június 9-én, az európai parlamenti választásokon.

Stumpf István, a Tokaj-Hegyalja Egyetem alapítója szerint két világrend összecsapása várható a választásokon.

A XXI. Század Intézet könyvbemutatóján Schmidt Mária, a Terror Háza múzeum főigazgatója úgy fogalmazott, a könyv leginkább egy kalandregényre hasonlít. 

Vannak benne hősök, jók rosszak, vannak, akik fehérbe harcolnak, vannak, akik feketében

 – jelentette ki Schmidt Mária, majd kifejtette, a két személy között a legfontosabb különbség, hogy Soros György szerint a pénz minden, és pénzzel mindent meg lehet venni, miközben a magyar miniszterelnök bizton állítja, hogy a vannak az anyagi javaknál fontosabb dolgok is.

Soros Györgyöt meglepte azzal Orbán Viktor, hogy kihozta a fényre. Azonban ehhez hatalmas bátorság kellett 

– tette hozzá Schmidt Mária, majd kiemelte, ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy milyen két erő áll szemben egymással, illetve mi Soros György, és Orbán Viktor célja a világban. Schmidt szerint a két személy küzdelmét a migrációs válság váltotta ki, amelynek fő kérdése, hogy miként tudjuk megvédeni magunkat, és hogyan tudunk kiállni magunkért. 

Soros György rosszul lett, amikor kikerült a fényre, ugyanis az egész eddigi életműve a háttérben húzódott

 – jelentette ki Schmidt Mária, aki szerint az ügy nem csak arról szólt, hogy kiderült, Soros György milyen tervekkel rendelkezik Európa átalakítását illetően, hanem az is, hogy kik Soros emberei, és milyen csoportokat, szereplőket támogat világszerte, és miként állt össze a milliárdos spekuláns hálózata. A Terror Háza múzeum igazgatója elmondta, Orbán Viktornak a történetben az volt a kiemelkedő szerepe, hogy leleplezte, ki is valójában Soros György, és nevesítette a háttérben való tevékenykedést.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Továbbra sem tágít a hőség + videó

Továbbra sem tágít a hőség + videó

Kitart a rendkívüli hőség, országszerte hőségriadó van érvényben. Megteltek a balatoni strandok, Budapesten pedig a párakapuk alatt hűsölnek az emberek. Vasárnapra extrém erős UV-B sugárzásra figyelmeztet a HungaroMet.
Kevesen voltak kíváncsiak Magyar Péterre az EFOTT fesztiválon

Kevesen voltak kíváncsiak Magyar Péterre az EFOTT fesztiválon

Magyar Péter kiment a fiatalok egyik kedvenc fesztiváljára, az EFOTT-ra – derült ki a politikus közösségi oldalán megosztott élő videójából. Azonban a testőrein túl alig néhány tucatnyian voltak kíváncsiak a politikus panelbeszélgetésére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!