2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Belföld

Orbán: Gyermekvállalást segítő programot indítana a kormány

Demográfiai programot indít a kormány az év második felében, ha a gazdasági növekedés ezt lehetővé teszi, jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök Győrben.

A gyermekvállalást segítő demográfiai programot indít a kormány az év második felében, ha a gazdasági növekedés ezt lehetővé teszi – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége győri szervezetének kerekasztal-beszélgetésén. A kormány ezzel azt szeretné elősegíteni, hogy a fiatal szülők bátran vállalják az egyébként kívánt eggyel több gyermeket. A miniszterelnök a győri rendezvényen kormánya elmúlt 3 éves teljesítményét is értékelte. A sikeres intézkedések között sorolta fel a rezsicsökkentést, a minimálbér-emelést és a munkahelyvédelmi programot is.

„Magyarország egy olyan ország, ahol nem arról van szó, hogy nem akarnak gyerekeket a fiatalok – fogalmazott Orbán Viktor. – Ebben különbözünk Nyugat-Európától, hanem akarnak, de a végén a nehézségek miatt végül is eggyel kevesebb gyerek születik minden családban, mint amennyit szerettek volna, és itt nyílik egy rés a kormányzati politika számára, hogy itt nyújtson segítséget, hátha megszületnek azok a gyerekek, akiket a szüleik szeretnének, de valamilyen okból korábban nem vállalták” – tette hozzá a miniszterelnök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!