2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Nagyapám Horthy Miklós 03:00

Belföld

Orbán: Ez az útnak csak az eleje

Ahogy a Béres-cseppnek az immunrendszert, úgy kellett a kormánynak a legyengített Magyarországot megerősítenie 2010 óta – ezt Orbán Viktor miniszterelnök mondta a Béres Gyógyszergyár új gyógyszergyártó részlegének avatásán.

A kormányfő kiemelte: négy éve csak 3,6 millióan dolgoztak és 1,8 millióan fizettek adót, mostanra viszont mind a 4,1 millió dolgozó fizet közterhet. Orbán Viktor szerint tovább kell erősíteni az ország ellenálló képességét.

„Legyengült országot kellett átvenni azért is, mert hiába dolgoztak egyre többen és többet Magyarországon, hiába túlóráztak, vállaltak újabb és újabb állásokat, a megkeresett jövedelmüket elvitte az áremelés, az egekbe emelt rezsi, ami pedig megmaradt, azt elvitték a bankok, a felfelé tornázott hitelkamatokkal. Ma ott tartunk, hogy az áremelkedéseket megfékeztük, a rezsiköltségeket letörtük, és egyre több, sok-sok százezer családot mentettünk ki a hitelcsapádból. Tisztelt hölgyeim és uraim, ez azonban az útnak csak az eleje. Ezek mind biztató adatok, hallhattuk előbb a polgármester úrtól, hogy a gazdaság ma erősebb lábakon áll, mint korábban, de még nem feldönthetetlen a gazdaságunk. Akkor mondhatjuk majd véglegesen megszilárdultnak a magyar gazdaságot, ha legalább 5 millió ember dolgozik Magyarországon” – fogalmazott Orbán Viktor.

Mint arról korábban beszámoltunk, új gyártórészleget állított be Szolnokon a most 25 éves fennállását ünneplő Béres Gyógyszergyár Zrt. Bővebben >>>

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

A bukott baloldali miniszterelnök-jelölt legújabb Facebook-bejegyzése arra utal, hogy Brüsszelben kiadták az ukázt: Soros kitartottjai, egyesüljetek! Márki-Zay Péter most azzal büszkélkedett a Facebook oldalán, hogy Daniel Freunddal, Magyarország "nagy barátjával" találkozott. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Jön az autósok rémálma, az ónos eső!

Jön az autósok rémálma, az ónos eső!

A katasztrófavédelem azt ajánlja az autósoknak, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális időjárási helyzetről, az érvényben lévő meteorológiai riasztásokról a meteorológiai szolgálat honlapján, az aktuális útviszonyokról pedig a Magyar Közút információs portálján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!