2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Óránként 25 ezer forintért "szakértik" a Lánchíd közbeszerzési dokumentumait

Óránként 25 ezer forintért monitorozza a "Transparency International Magyarország" a Lánchíddal kapcsolatos közbeszerzési eljárást. Erről a szervezet jogi igazgatója beszélt Budapesti srácok című műsorunknak. A társasággal kötött szerződés pedig annak ellenére hiányzik a Fővárosi Önkormányzat honlapjáról, hogy azt közpénzből finanszírozzák. A fővárosi Fidesz szerint értelmezhetetlen Karácsony Gergely lépése, a városvezetés pedig csak kifogásokat keres, miközben nem halad a projekt.

  • Óránként 25 ezer forintért

 

A teljes adás itt látható!

Budapesti srácok: Óránként 25 ezer forintért „szakértik” a Lánchíd közbeszerzési dokumentumait

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Virág Barnabás: Normalizálódott a kamatkörnyezet

Virág Barnabás: Normalizálódott a kamatkörnyezet

A Monetáris Tanács az effektív ráta 100 bázispontos csökkentésével lezárta a rendkívüli kamatkörnyezet normalizációját, összezárt az alapkamat és az egynapos betéti gyorstender kamata - mondta Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke online háttérbeszélgetésen kedden.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!