2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Amerika magyar grófja

Következik:

Európai Híradó 04:00

Belföld

Önkormányzati dolgozók kirúgásán gúnyolódik a DK-s Szabó Zoltán

Önkormányzati dolgozók kirúgásának örül a DK-s Szabó Zoltán egy Facebook kommentben. "Imádom, amikor a jobbos bagázsnak ömlik az orra vére". - írta a volt országgyűlési képviselő, aki azt is hozzátette, hogy azért van az oldalon, mert "élvezkedik" az önkormányzati újságírók kirúgásán. Szabó nemrég került be a Fővárosi Csatornázási Művek felügyelőbizottságába. A DK-s politikus azokra a hírekre reagált, amelyekből kiderült, hogy tiszteletdíjuk megemelése után politikai tisztogatásba kezdett a jelenlegi újpesti városvezetés. Ennek keretében például az Újpesti napló önkormányzati újság több munkatársát is kirúgták, főszerkesztőnek pedig Balogh Gábort a jobbikos Alfahír újságíróját nevezték ki, akit a kurucinfo hírportállal is kapcsolatba hoztak. A DK szóvivője szűkszavúan reagált Szabó Zoltán megnyilvánulására.

  • Önkormányzati dolgozók kirúgásán gúnyolódik a DK-s Szabó Zoltán

Többször gyalázkodott már a Facebookon a DK-s Szabó Zoltán

Szabó Zoltánnak egyébként nem ez az első botrányos kijelentése. A politikus még szeptemberben a Facebookon írt arról, hogy szerinte a pesti kebabosnál korábban dolgozó S.B. Ahmad nem követett el erőszakot, sőt még fizethettek is a magyar nőt bántalmazó migráns áldozatának. Később egy miniszterelnököt gyalázó trágár kommentre reagált szmájlival, majd egy másik posztban Kövér László házelnököt és Tarlós István korábbi főpolgármestert támadta minősíthetetlen mondatokkal. Oldalának tanúsága szerint a vele egyet nem értőket szintén vulgáris szavakkal illeti.

A sikeres Újpestért politikai tisztogatásokba és haveri osztogatásokba kezdett az új városvezetés

Politikai tisztogatás kezdődött Újpesten, holott Déri Tibor polgármester megválasztása után azt ígérte, hogy minden munkatársra számítanak, nem akarnak senkit sem kirúgni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!