2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Önkényuralmi jelképpel demonstrált a PM

Önkényuralmi jelképpel demonstráltak a Párbeszéd Magyarországért aktivistái.

A többségében egykori hallgatói hálózatos tüntetők a Fidesz-székház erkélyére felmászva jogtalanul akcióztak magánterületen, amelyet csak többszöri felszólítás után hagytak el. Az aktivisták performanszukkal a paksi bővítés ellen tiltakoztak.

Karácsony Gergely szerint sokszor csak az ilyen és ehhez hasonló törvénytelen eszközökkel tudják felhívni üzenetükre a figyelmet. „Az elmúlt időszakban sokszor éreztük azt, hogy olyan politikai eszközöket is kell alkalmaznunk bizonyos témák kapcsán, hogy fölhívjuk a figyelmet. Felmerült a veszély, hogy büntetőjogi következményei lesznek, nyilván az aktivistáink, akik az elmúlt percekben ezt az akciót végrehajtották, pontosan tisztában vannak ezzel” – mondta a PM országgyűlési képviselője.

A Fidesz nevetségesnek tartja

A bohócszerep jutott a Gyurcsány-koalícióban Karácsony Gergelynek és pártjának a Párbeszéd Magyarországért Pártnak – így reagált a Fidesz arra, hogy délelőtt a PM aktivistái felmásztak a pártszékház erkélyére.

A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója nem gondolja, hogy az esetnek lennének következményei. „Csak az maradt nekik ebből az úgynevezett összefogásból, hogy felmossák velük a padlót. Nem kommentálnánk különösebben, nem gondolom, hogy kellene legyen következménye, önmagáért beszél, nevetségesnek és szánalmasnak tartjuk” – mondta Kocsis Máté.

Hatott még az Unicum?

Szívszorító, ahogy ezekkel a srácokkal felmossák a padlót – Karácsony Gergelyék egykori képviselőtársa, Ertsey Katalin szavait idézve reagált a Fidelitas az Együtt–PM akciójára. Bővebben>>>

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

A Noryna Diamond néven ismert transznemű influenszer azzal vádolta meg a nyíltan homoszexuális youtubert, Osváth Zsoltot (VV Zsolti), hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot, írta meg a Magyar Jelen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!