2021. 10. 28. Csütörtök Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csörte - A nap vitája 05:00

Belföld

Olyanoknak adják, akiknek ritkán adatik meg, hogy kapjanak

Kétezer mesekönyvet, gyermek- és ifjúsági kötetet adományoztak zenei rendezvények és koncertek, a Máltai Szeretetszolgálat, a Pauker Nyomda és a Jófogás közös akciójának keretein belül. Az adományt a Szatmár utcai Családok Átmeneti Otthonából érkező gyermeknek adták át először. Őket körbevezették a nyomdában, ahol elkészíthették saját naptárukat.

„Olyan családok kaphatják meg, akiknek tényleg ez a lehetőség, hogy könyvet kapjanak, ez nagyon ritkán adatik meg az életükben. Ezzel megteremtve az adományozás olyan formáját, mely a mai világban talán ritkaságnak számít, hiszen könyvet adni egyre többen szeretnek, de van egy réteg, vagy van egy csoport, akik egyre kevesebbet tudnak könyvet adni a szeretteiknek” – emelet ki az eseményen Molnár Tamás, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat regionális ügyvezetője.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kiképzésen a gripen pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre. 2021. október 27.

152 millió forintot kaptak eddig a covid-árvák

A köztársasági elnök által életre hívott alapítvány eddig 501 családban 860 gyereknek nyújtott anyagi támogatást. 2021. október 27.

Visszaadták az autós forgalomnak a Csömöri úti felüljárót

10-15 év múlva ezt a felüljárót újjá kell építeni, vagy helyette más megoldást kell találni. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!