2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Belföld

Olasz maffiózót fogtak a Józsefvárosban

Olasz maffiózót fogtak a Józsefvárosban. A korábban 13 és fél évre ítélt olasz bűnözőt a készenléti rendőrség az olasz rendőrség speciális szolgálatának tagjaival közösen kapta el. Az olasz bíróság bűnszövetség létrehozása, pénzmosás, csalás, orgazdaság, kábítószerrel és lőfegyverrel való visszaélés miatt ítélte el a férfit, aki azonban megszökött a hatóságok elől. A maffiózó évek óta bujkált ismeretlen helyen, nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene. Az elfogott férfi Olaszországnak történő kiadásáról a bíróság később dönt.

  • Olasz maffiózót fogtak a Józsefvárosban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!