2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Őket keresi a rendőrség a Kertész utcai verekedés miatt

  • Őket keresi a rendőrség a Kertész utcai verekedés miatt

Garázdaság vétség gyanúja miatt keresi a rendőrség a látható 34 éves Horváth Mihály Alfonzt és a 32 éves Szitai Tamás Krisztiánt. A gyanú szerint a két férfi a múlt héten egy VII. kerületi szórakozóhely előtt több embert is bántalmazott. A tömegverekedésről az Index is beszámolt korábban, a portál szemtanúkra hivatkozva azt írta, hogy két ismeretlen férfi a Kertész utca egyik szórakozóhelye előtt nőket és külföldieket bántalmazott.

 
Horváth Mihály Alfonz és Szitai Tamás Krisztián megtalálásában kér segítséget a rendőrség.
 


„A BRFK VII. kerületi rendőrkapitánysága garázdaság vétség gyanúja miatt folytat büntetőeljárást mert jelenlegi adataink szerint február 22-én az éjszakai órákban két férfi több sértettet bántalmazott egy Kertész utcai szórakozóhely előtt. A nyomozók az elrendelt nyomozás során a feltételezett elkövetőket beazonosították és kérjük a lakosság segítségét, hogy aki a két férfi hollétével, illetőleg tartózkodási helyéről információval rendelkezik az tegyen bejelentést a rendőrségen” – közölte Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Navracsics Tibor a Kőfesztet egy építkezés elemének nevezte

Navracsics Tibor a Kőfesztet egy építkezés elemének nevezte

Navracsics Tibor kifejtette: a kreatív régióvá válásban a fesztiváloknak nagy szerepe van, ugyanis azok nem csak szabadidő eltöltésének formái, hanem olyan események, amelyek közösségeket hoznak létre és élénkítik a kulturális kínálatot, valamint a turisztikai vonzerőt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!