2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Belföld

Ők védik meg Bajnait a „bohócoktól”

A Haza és Haladás Egyesület fizeti Bajnai Gordon testőreit.

Az Együtt–PM szövetség vezetője azt mondja: a hatvani bohócügyekhez hasonló esetek miatt van szüksége védelemre. Múlt hét pénteken a testőrök egy bohócruhába öltözött tüntetővel dulakodtak, mert szerintük a férfi rá akart támadni Bajnaira. Bajnai Gordon kedden Miskolcra is testőre kíséretében érkezett.

– Ki fizeti a testőreit?
– Az engem kísérő kollégák díját a Haza és Haladás Egyesület fizeti, amikor erre szükség van.
– A társelnökök testőreit is ők fizetik?
– Mást nem kísérnek, csak engem.
– Kinek jár testőr? Hol? Milyen értelemben, milyen szabály szerint?
– Ez egyedi döntés. A hétköznapi életben nehezen viselném, annak idején is nehezen viseltem miniszterelnökként, hogy a hétköznapi életben kísérjenek, hiszen szeretek normális civil magánemberként élni. Egyedül a jelentős létszámú, előre meghirdetett tömegrendezvényeken kísérnek engem.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

Csütörtöktől harmadik alkalommal tartják meg a CPAC Hungary-t, amely minden eddiginél nagyobb lesz. Majdnem háromezer résztvevőt várnak, köztük 500 külföldi vendéget. Az esemény legfontosabb pillanatait a HírTV élőben közvetíti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!