2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Obszcén kifejezésekkel kampányol a baloldal + videó

Tovább folytatódik a közbeszéd züllesztése – most a Szocialisták és Demokraták pártjának elnöke illette trágár kifejezéssel a Magyarországi Református Egyház vezetőjét. Mesterházy Attila azzal mentegetőzött, hogy már nem talált kifejezőbb jelzőt Balog Zoltánra.

  • Obszcén kifejezésekkel kampányol a baloldal + videó

Nem szokatlan a baloldalon, hogy alpári stílusban nyilvánulnak meg. Most a Szocialisták és demokraták párt elnöke illette obszcén kifejezéssel a Magyarországi Református Egyház fejét. Mesterházy Attila az ATV műsorában magyarázkodott.

"Tehát egyszerűen már nem találtam, hogy mondjam kifejezőbb szót rá, mert az, hogy morálisan nem elfogadható, meg nem szép dolog, ebből elegem volt."

– hangoztatta Mesterházy Attila, a Szocialisták és demokraták elnöke.  

Hétfőn a Klubrádió vezetője, Arató András publicisztikájának címében minősítette obszcén módon Novák Katalint és Varga Juditot, ami sokakból nemtetszést váltott ki.

A baloldali szereplők mellett az általuk irányított cégek vezetőitől sem szokatlan az emberek elfogadhatatlan minősítése. Január végén a BKK járatritkításával kirobbanó botrányban mondta azt a szolgáltató vezetője, Walter Katalin, hogy "az egyeztetésbe nehéz lett volna bevonni az utasokat, mert az olyan, mintha hálaadás előtt megkérdeznék a pulykát, hogy mi legyen vele”

Az emberekről alkotott véleményét korábban a volt szocialista képviselő, Bangóné Borbély Ildikó is kifejtette, amikor a Fidesz szavazókat hasonlította rágcsálókhoz.

A baloldali politikusok a Parlamentet sem tisztelik. 2019-ben az akkori független országgyűlési képviselő, Hadházy Ákos a miniszterelnök beszédét zavarta meg. Később pedig a helyén egy, trágár feliratú táblát is felemelt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Holttestet találtak a Pest vármegyei Aszódon + videó

Holttestet találtak a Pest vármegyei Aszódon + videó

A hölgy az autóban egyre rosszabbul volt és úgy döntöttek, hogy őt Aszódon - éppen arra tartottak - kirakják őt egy társasház mellett. Az idősebb H. Bélának a gyanúsítására, illetve feleségének a gyanúsítására is sor került.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!