2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Nyolc hónapos terhesen él élettársával a Városligetben egy fiatalasszony

Nyolc hónapos terhesen, hajléktalanként él a Városligetben egy 23 éves nő 48 éves élettársával. Állítják, hiába kérték az érintett balliberális vezetésű önkormányzatok segítségét. Így attól félnek, hogy a nő a bokrok között szüli meg gyermekét.

  • Nyolc hónapos terhesen él élettársával a Városligetben egy fiatalasszony

A Városligetben, a bokrok között, egy kétszemélyes sátorban lakik hónapok óta ez a pár. Az asszony 23 éves, nyolcadik hónapos terhes, a férfi 48 éves, munkanélküli. Többször kérték az érintett hetedik és XIV. kerületi önkormányzat segítségét, de eddig eredménytelenül - állítják.

A családdal véletlenül, hat hete került kapcsolatba az Alfa Szövetség elnöke. Ő is próbált segíteni nekik, levéleben kereste meg mindkét önkormányzatot, de egyelőre ő sem kapott érdemi választ.

Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere nem reagált sem az Alfa Szövetség, sem a Hír Tv megkeresésére, holott a hajléktalan párt hivatalosan a VII. kerületben, lakcím nélküliként tartják nyilván. A Hír TV érdeklődése után viszont a zuglói önkormányzat hirtelen segítőkészséget mutatott: A párbeszédes alpolgármester, Szabó Rebeka azt mondta: csak néhány napja szerzett tudomást a pár helyzetéről, de már keresik a megoldást.

Megkeresésünk után egyből segítőkész lett a Főpolgármesteri Hivatal is. Levélben azt válaszolták: ha az érintettek segítségért fordulnak a Hivatalhoz, a főpolgármester közreműködik a család helyzetének a rendezésében.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

Magyar Péter háborúpárti. Háborúpárti külföldi támogatói vannak, és háborúpárti partnereket keres külföldön. Magyar Péter ezért a legdurvább háborús retorikát képviselő Európai Néppárthoz akar csatlakozni - közölte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a kormánypárt közösségi oldalára feltöltött videóban. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!