2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Nyitrai: A jövőben is azon fognak dolgozni, hogy Eger városát jobbá és szebbé tegyék

Az ellenzéki Egységben a Városért Egyesület jelöltje nyerte az önkormányzati választást Egerben. A Fidesz Heves megyei elnöke gratulált a győztesnek.

  • Nyitrai: A jövőben is azon fognak dolgozni, hogy Eger városát jobbá és szebbé tegyék

Nyitrai Zsolt elmondta: a kormánypárt tiszteletben tartja az egriek döntését és bízik benne, hogy az új városvezető folytatja azt az munkát, melynek köszönhetően Habis László eddigi polgármester elérte eredményeit. A politikus köszönetet mondott mindazoknak, akik a Fidesz-KDNP-t támogatták a voksukkal.

Kívánom, hogy felelősen vezessék Eger városát és legalább annyi eredményük legyen mint ahány eredményben mi közretudtunk működni az elmúlt években. Az elmúlt években azon dolgoztunk, hogy szeretett városunkat Egert még szebbé még jobbá és még élhetőbbé tegyük. A város ogy képviselőjeként ígérhetem, hogy a jövőben is ezen fog dolgozni a csapatunk. Köszönjük azoknak akik a mai napon ránk szavaztak, ma ők voltak kevesebben

- mondta Nyitrai Zsolt, Heves megye elnöke.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

A Fidesz valamennyi képviselőjelöltje alig néhány óra alatt összegyűjtötte a június 9-i választásokon történő induláshoz szükséges ajánlásokat - jelentette be a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listavezetője vasárnap, a párt közösségi oldalára feltöltött videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!