2023. 06. 09. Péntek Félix napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 04:40

Belföld

Nyitrai: A jövőben is azon fognak dolgozni, hogy Eger városát jobbá és szebbé tegyék

Az ellenzéki Egységben a Városért Egyesület jelöltje nyerte az önkormányzati választást Egerben. A Fidesz Heves megyei elnöke gratulált a győztesnek.

  • Nyitrai: A jövőben is azon fognak dolgozni, hogy Eger városát jobbá és szebbé tegyék

Nyitrai Zsolt elmondta: a kormánypárt tiszteletben tartja az egriek döntését és bízik benne, hogy az új városvezető folytatja azt az munkát, melynek köszönhetően Habis László eddigi polgármester elérte eredményeit. A politikus köszönetet mondott mindazoknak, akik a Fidesz-KDNP-t támogatták a voksukkal.

Kívánom, hogy felelősen vezessék Eger városát és legalább annyi eredményük legyen mint ahány eredményben mi közretudtunk működni az elmúlt években. Az elmúlt években azon dolgoztunk, hogy szeretett városunkat Egert még szebbé még jobbá és még élhetőbbé tegyük. A város ogy képviselőjeként ígérhetem, hogy a jövőben is ezen fog dolgozni a csapatunk. Köszönjük azoknak akik a mai napon ránk szavaztak, ma ők voltak kevesebben

- mondta Nyitrai Zsolt, Heves megye elnöke.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - 80 éves Stefka István

Napindító - 80 éves Stefka István

Mintegy 50 éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt és ír ma is. Ma 80 éves Stefka István.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!