2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Belföld

Nyílik a nagy karácsonyi vásár

A fővárosi díszkivilágítás bekapcsolásával pénteken nyitják meg hivatalosan a Vörösmarty téren a karácsonyi vásárt.

Az idei év vendégvárosa Kalocsa, így az árusoknál a hagyományos kalocsai termékek közül is lehet válogatni. További változás, hogy ezúttal kicsit kevesebb faházat állítottak fel, így kényelmesebben lehet nézelődni. A szervezők idén a kultúrára is kiemelt figyelmet fordítottak. „Két színpadunk van. Ez is jelzi, hogy a kultúrára, illetve a kulturális műsorokra – mi mint fesztiválszervező központ – nagyobb figyelmet fordítunk idén. Minden műfajban vannak előadóink a népzenétől, néptánctól a dzseszzig nagyon széles a spektrum” – fogalmazta meg Vitézy Zsófia, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezető igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!