2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Nincs kivétel: az oltás az oltási terv szerint zajlik

A Koronavírus Sajtóközpont közleménye szerint nem oltják soron kívül semelyik élelmiszeráruház raktárosait.

  • Nincs kivétel: az oltás az oltási terv szerint zajlik

Félreérthető hírek jelentek meg a sajtóban – hívja fel a figyelmet a Koronavírus Sajtóközpont közleménye. Mint írják, nem oltják soron kívül semelyik élelmiszeráruház raktárosait: az oltás az oltási terv szerint zajlik.

Elsőként az egészségügyben dolgozók, második körben a bentlakásos szociális intézmények lakói és dolgozói, harmadik körben a regisztrált legidősebbek, negyedik körben a regisztrált 60 év alatti krónikus betegek oltása kezdődött meg és jelenleg is zajlik Magyarországon – sorolja fel a közlemény. Mint hozzáteszik, az oltási tervben valóban szerepel a kritikus infrastruktúrában dolgozók oltása, a magyar emberek ellátásának biztonsága szempontjából elengedhetetlenül szükséges logisztikai munkatársak felmérése is megtörténik, de ez nem azt jelenti, hogy bárkit közülük soron kívül oltanának.

A közleményben továbbra is mindenkit arra kérnek, regisztráljanak a vakcinainfo.gov.hu oldalon és éljenek az oltás lehetőségével.

Korábban a Magyar Nemzetben is megjelent ebben a témában egy írás, abban Bubenkó Csaba, a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének elnöke jelezte, hogy a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kezdeményezésére az egyik vezető áruházlánc logisztikai központjaiban már elindult egy előzetes felmérés kollégáik oltakozási hajlandóságát vizsgálva.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!