2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Rózsa Miklós a filmzenekirály

Következik:

Híradó 12:05

Belföld

Nemzetközi razzia a magyar utakon

Hat ország közreműködésével nemzetközi közúti ellenőrzést tart a Zala Megyei Kormányhivatal közlekedési hatósága. A 3 napos akció során elsősorban a kamionokat vizsgálják át a szakemberek a Zala megyei határtérségben.

A magyar hatóságok mellett Ausztria, Horvátország, Szlovénia, Csehország, Szlovákia és Románia szakemberei vesznek részt a nemzetközi közúti ellenőrzési akcióban. A 3 napos razzia során, az M70-es és a 86-os főút egy-egy csomópontjában ellenőrzik a kamionokat. Rigó Csaba kormánymegbízott rédicsi sajtótájékoztatóján elmondta: főként a pihenőidő betartását, a járművek műszaki állapotát és a szállítás szabályainak betartását vizsgálják a szakemberek. Tavaly 13 ezer kamiont ellenőrzött a hatóság. 306 esetben indítottak szabálysértési eljárást, és 81 millió forint bírságot szabtak ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Alapjogokért Központ: A magyar közvélemény békepárti

Alapjogokért Központ: A magyar közvélemény békepárti

A választókorú magyarok túlnyomó többsége, 83 százaléka elutasítja azt, hogy európai katonákat küldjenek egyes nyugati és magyarországi ellenzéki politikusok Ukrajnába – derül ki az Alapjogokért Központ aktuális közvélemény-kutatásából.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!