2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Németh Szilárd szerint kulcsfontosságú az erős hadsereg

Erős ország nincs erős hadsereg nélkül, a nemzeti érdekeket elsősorban a nemzeti hadseregek tudják hatékonyan megvédeni – jelentette ki Németh Szilárd.

  • Németh Szilárd szerint kulcsfontosságú az erős hadsereg

A Honvédelmi minisztérium parlamenti államtitkára a Hír Tv Péntek 9 című műsorában arról is beszélt, hogy az előző szociálliberális kormányzat tudatosan építette le a magyar haderőt. Németh Szilárd jó döntésnek tartja, hogy növelik a behívhatóság korhatárát és hogy új források állnak rendelkezésre a magyar fegyvergyártás fejlesztésére. 

A Magyarországon gyártott kézifegyver nemcsak a honvédséghez, hanem a rendőrséghez is el fog jutni, hosszútávon pedig külföldre is adnak el belőle. Azt is megtudhattuk, hogy a magyar honvédségnél elsősorban a tüzérség és a légierő szorul fejlesztésre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!