2022. 12. 05. Hétfő Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Jelenetek egy operatőr életéből - Hildebrand

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Nem tudja időben leszállítani a buszokat a nyertes cég

BKV

Nem tudja időben leszállítani az ígért hat buszt a BKV-nak az az offshore-hátterű cég, amelynek a tendergyőzelme botrányt kavart Budapesten - írja Telex. A portál értesülése szerint a nyertes - a koronavírus-járvány által okozott nehézségekre hivatkozva - egy hónapos haladékot kért, de a BKV első körben nem adta ezt meg. A nyertes cégben egyébként, Tüttő Kata szocialista főpolgármester-helyettes egykori élettársa, Leisztinger Tamás cégbirodalmához szorosan kötődő személyek vannak. A Fidesz fővárosi szervezete közleményében azt írta: ez még a Hagyó korszakban is durva lett volna. Egyúttal válaszokat várnak a főpolgármestertől arra, hogy mi lesz a hiányzó pótlóbuszokkal.

  • Nem tudja időben leszállítani a buszokat a nyertes cég

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!