2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Nem tisztázott, Szávay mikor is mond le pontosan

  • Nem tisztázott, Szávay mikor is mond le pontosan

Párttársai sem tudják, hogy a jobbikos Szávay István mikor mond le a mandátumáról. Magyar Zoltán szerint szó sincs arról, hogy Szávay anyagi szempontok miatt húzná az időt.

– Szávay István azt mondta, hogy le fog mondani, le is fog mondani.
– De mikor?
– Ezt tőle kell megkérdezni, de nyilvánvalóan Pista mindig tartotta a szavát, úgyhogy most is fogja.
– Felmerült, hogy a pénz miatt, vagy más miatt. Ezt hogy látja, hogy nem mond még le?
– Tessék megkérdezni. Nem erről van szó nyilván. Itt határidők vannak, be fogja ezt nyújtani megfelelő időben – válaszolta Magyar Zoltán országgyűlési képviselő.

Korábban azt kommunikálták, hogy a pártvezetés kérése volt, hogy ameddig ki nem jelölik az utódját, nem mondjon le hivatalosan is mandátumáról a jobbikos országgyűlési képviselő.

Az antiszemita kijelentései miatt távozó politikus hétfőn jelentette be Facebook-oldalán, hogy pártja érdekében lemond a képviselőségről. Szávay István helyett a párt frakcióvezető-helyettese Brenner Koloman lett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!