2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Tiltott kastélyok - Aranyszőnyeg - A gernyeszegi Teleki-ház

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Nem tisztázott, Szávay mikor is mond le pontosan

Párttársai sem tudják, hogy a jobbikos Szávay István mikor mond le a mandátumáról. Magyar Zoltán szerint szó sincs arról, hogy Szávay anyagi szempontok miatt húzná az időt.

– Szávay István azt mondta, hogy le fog mondani, le is fog mondani.
– De mikor?
– Ezt tőle kell megkérdezni, de nyilvánvalóan Pista mindig tartotta a szavát, úgyhogy most is fogja.
– Felmerült, hogy a pénz miatt, vagy más miatt. Ezt hogy látja, hogy nem mond még le?
– Tessék megkérdezni. Nem erről van szó nyilván. Itt határidők vannak, be fogja ezt nyújtani megfelelő időben – válaszolta Magyar Zoltán országgyűlési képviselő.

Korábban azt kommunikálták, hogy a pártvezetés kérése volt, hogy ameddig ki nem jelölik az utódját, nem mondjon le hivatalosan is mandátumáról a jobbikos országgyűlési képviselő.

Az antiszemita kijelentései miatt távozó politikus hétfőn jelentette be Facebook-oldalán, hogy pártja érdekében lemond a képviselőségről. Szávay István helyett a párt frakcióvezető-helyettese Brenner Koloman lett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tűzvész pusztít Görögország középső részén

Tűzvész pusztít Görögország középső részén, több falut ki kellett üríteni - közölték a helyi hatóságok. A helyi tűzoltóság egyik szóvivője kedd reggel az ERT állami műsorszolgáltatónak azt mondta, hogy éjszaka némileg megfékezték a lángokat, de a veszély nem múlt el.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!