2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Belföld

Nem mindennapi drogfogás Zsámbékon és Újbudán

Egy papírbálába szorult kamionsofőrrel kezdődött, negyed milliárd forint feketepiaci értékű droggal végződött az a rendőrségi elfogás, amely még csütörtökön történt. A felvételeket most tették közzé a hatóságok. A police.hu beszámolója szerint egy állampolgár hívta ki a rendőrséget egy zsámbéki parkolóba még aznap délelőtt, miután kimentették a szorult helyzetbe került bosznia-hercegovinai személyt. A hatóságok nem sokkal később nyolc kiló drogot találtak. Az is kiderült, hogy a rendőröket kihívó személy tettestársa volt a külföldi férfinek és a figyelmet akarta elterelni, míg másik társuk elhajtott. Végül egy újbudai parkolóban találták meg a többi drogot, valamint majdnem 92 millió forintnyi készpénzt. A hatóságok mindhárom ember ellen eljárást indítottak.

  • Nem mindennapi drogfogás Zsámbékon és Újbudán

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!