2023. 06. 08. Csütörtök Medárd napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Brassai Sámuel, az unitárius polihisztor 03:00

Belföld

Nem kapják vissza a budapesti autósok a metrópótláshoz kialakított buszsávokat

Villamos a Bajcsy-Zsilinszky úton, felüljáróbontás a Nyugatinál, a metrópótlásra kialakított buszsávokból pedig kerékpársáv.

  • Nem kapják vissza a budapesti autósok a metrópótláshoz kialakított buszsávokat

Alapjaiban alakítaná át Budapest közlekedését Karácsony Gergely. A főpolgármester új közlekedési koncepciója szerint kevesebb autó, dízelbusz és több troli illetve kerékpárút lenne a fővárosban. Az autósok nem nagyon értenek egyet Karácsony gondolatával.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Tovább apad az MSZP tagsága

Tovább apad az MSZP tagsága

Tovább apad az MSZP tagsága. A politikusait sorra veszítő pártból legutóbb a szocialisták kaposvári önkormányzati képviselője távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!