2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Belföld

Nem ért egyet a jogkör bővítésével Kövér László

Nem ért egyet az Alkotmánybíróság jogkörének bővítésével Kövér László – az Országgyűlés elnöke erről Magyarország élőben című műsorunkban beszélt.

Ismert: Lenkovics Barnabás, az Alkotmánybíróság megválasztott elnöke, valamint Stumpf István alkotmánybíró a 2010-ben elvett jogkörök visszaadását szorgalmazta, és néhány nappal ezelőtt Gulyás Gergely, az Országgyűlés fideszes alelnöke is megfontolásra érdemesnek tartotta a javaslatot.

„Én ezzel nem értek egyet, de ez nem jelenti azt, hogy ha ez napirendre kerül – akár belső politikai vitákban az elnökségben vagy szélesebb körben, akár törvényjavaslat formájában –, akkor okvetlenül ez ellen fogok szavazni. Általában ilyen kérdésekben úgy szoktam szavazni, ahogy a többség dönt” – mondta Kövér László a Hír Televízió műsorában.

A Kövér Lászlóval készült teljes interjút a ma esti Magyarország élőben című műsorunkban láthatják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!