2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Pajtakult 11:05

Belföld

Nehéz helyzetbe kerültek az állatmenhelyek a koronavírus-járvány miatt

Nehéz helyzetbe került a szegedi Tappancs Alapítvány a járvány miatt. Az állatmenhely támogatása folyamatosan csökken, miközben a járvány miatti védekezés egyre több kiadással jár. A menhelyen dolgozók most azt kérik, hogy a munkabérük járulékait vállalja át az állam, mert az így megtakarított pénzt akkor az állatok ellátására tudnák fordítani.

  • Nehéz helyzetbe kerültek az állatmenhelyek a koronavírus-járvány miatt

200 állat él a szegedi Tappancs Alapítvány menhelyén. A szervezet támogatásokból és adakozásból tartja fenn magát. A járvány miatt a védekezésre, fertőtlenítésekre több százezer forintot kell költeniük havonta.

Az állatok örökbeadását is szüneteltetik, mert attól félnek, hogy sok kutyát visszahoznának a járványhelyzet után.A menhelyi dolgozók azt szeretnék elérni, hogy kormány őket is segítse azzal, átvállalja járulékaikat. Így a támogatások elmaradása ellenéri is folytatni tudnák munkájukat. 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!