2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Negyvenmilliós drogfogás a VI. kerületben

Albán és török drogkereskedőkre csapott le a rendőrség Budapesten, egy szálloda mélygarázsában. Az egyik gyanúsított megpróbált elmenekülni, ezért a rendőrök rálőttek az autójára, személyi sérülés azonban nem történt.

Több mint 30 kilogrammnyi drogszállítmányt foglalt le a rendőrség a fővárosban. A 40 millió forint értékű marihuána terjesztőit, két albán és egy török férfit csütörtökön este egy VI. kerületi szálloda mélygarázsában kapta el a rendőrség. Az egyik gyanúsított autóval el akart menekülni a helyszínről, két rendőrt is megpróbált elütni. Az egyenruhások az üldözés közben rálőttek a férfi autójára, az akcióban senki nem sérült meg. A BRFK felderítő osztályának vezetője elmondta: a nagy mennyiségű kábítószer egy déli országból származik és Budapest egyhavi marihuánafogyasztását is fedezhette volna.

– Az autóban 33 kiló marihuána volt, ennek az úgynevezett nagykereskedelmi értéke 35-40 millió forint, ami a Btk. minősítése szerint a jelentős mennyiség alsó határát bőven eléri. Ez nekünk azt jelenti, hogy körülbelül egy hónapi adagot jelent a budapesti éjszakában – tájékoztatta a Hír Televíziót Sztanyó István, a BRFK alezredese.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!