2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Ne írja alá a munka törvénykönyvének módosítását Áder János

Ne írja alá a munka törvénykönyvének módoítását Áder János- ezt kéri a Magyar Liberális Párt köztársasági elnöktől. Bősz Anett országgyűlési képviselő, azt mondta: nem bánta meg, hogy több ellenzéki társával együtt az épületben töltötte a hétfő éjszakát.

  • Ne írja alá a munka törvénykönyvének módosítását Áder János

A képviselőnő hozzátette, miszerint vállalhatónak tartja, hogy véletlenül bekapcsolva maradt telefonjával felvette, ahogy a szocialista Bangóné Borbély Ildikóval arról egyeztet, hogyan kellene egy manipulált felvételt készíteni arról, ahogy a képviselők a földön fekszenek.

Ennyi történt, hogy itt most az egyik élő bejelentkezésben ez hallatszódott is. Sokszor volt, hogy Szél Bernadett és én is elköszöntünk időnként a nézőktől és és megmondtunk, hogy visszavonulunk annak érdekében, hogy hogyan tovább ez most megtörtént szerintem ez messzemenőkig vállalható hiszen ha már spontán kialakult ez az akció és csak lődörögtünk volna a tévészékházban akkor nem tudtunk volna a figyelmet felhívni így viszont igen – mondta a képviselőasszony. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!