2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Navracsics: Reding valótlanságokat állított a Népszavának

Nyílt levélben szólította fel a tények ellenőrzésére az Európai Bizottság alelnökét, egyben az unió alapjogi biztosát, Viviane Redinget Navracsics Tibor.

Az igazságügyi miniszter szerint a külföldi politikus valótlanságokat állított a Népszavának adott hétvégi interjúban. Példaként említette az Európai Bíróság határozatát a bírák korai nyugdíjazásáról. Viviane Reding a döntést összefüggésbe hozta a magyar igazságszolgáltatás függetlenségének állítólagos csorbulásával. Navracsics Tibor azonban emlékeztet arra: az Európai Bíróság a igazságszolgáltatás állapotával nem foglalkozott, a jogszabályról annyit állapított meg, hogy sérti a diszkrimináció uniós tilalmát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!