2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Nagy-Vargha Zsófia: Az önkéntesség által szebb és jobb lesz a világ

Az önkéntesség közös érték, mert általa szebb és jobb lesz a világ – mondta a fiatalokért felelős helyettes államtitkár, az Önként Jöttem díj átadóján.

  • Nagy-Vargha Zsófia: Az önkéntesség által szebb és jobb lesz a világ

Nagy-Vargha Zsófia hangsúlyozta: jövőre az egyetemeken is szeretnék népszerűbbé tenni az önkéntességet. Ugyanakkor az idei nyertes Fellegajtó Nyitogatók Alapítvány tevékenységét hiánypótlónak nevezte, amiért a gyerekek mellett igyekeznek könnyíteni a szülők szociális és pszichés terhein is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hivatalba lépett Sulyok Tamás + videó

Hivatalba lépett Sulyok Tamás + videó

Elfoglalta hivatalát Sulyok Tamás, hazánk új köztársasági elnöke. Az Alkotmánybíróság korábbi elnökét az országgyűlés múlt héten választotta államfővé.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!