2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 11:05

Belföld

Nagy üzenete van annak, hogy rengeteg országból érkeztek Budapestre

Nagy üzenete van annak, hogy rengeteg országból idejöttek Budapestre professzorok, szakértők, politikusok, döntéshozók, civilek - ezt állította a KDNP frakcióvezetője az V. Demográfiai csúcs második napján. A pénteki program egyik legjelentősebb eseménye a miniszteri panelbeszélgetés volt, melyen a résztvevő tárcavezetők saját országuk jó gyakorlatait, a demográfia terén elért eredményeiket, továbbá az előttük álló megoldást igénylő kihívásokat osztották meg egymással.

  • Nagy üzenete van annak, hogy rengeteg országból érkeztek Budapestre

A pénteki program kiemelkedő pontja a miniszteri panelbeszélgetés volt, melyet hazai félről a Kultúráért és Innovációért felelős miniszter képviselt. A résztvevő miniszterek saját országuk legjobb tapasztalatait és kihívásait osztották meg egymással.

A Demográfiai Csúcsra 20 országból érkeztek az előadók és majdnem 50 országból a résztvevők.

Az esemény szombaton családi nappal zárul. Az ország hat városában várják az érdeklődőket családi programokkal illetve koncertekkel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Nem volt teljesen elégedett csapata játékával Luciano Spalletti, a címvédő olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint együttesének sokkal határozottabban kell majd futballoznia csütörtökön, a spanyol csapat ellen, mint tette azt szombaton este Albániával szemben a németországi Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!