2024. 07. 21. Vasárnap Dániel, Daniella napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Nagy népszerűségnek örvend a Tudásod a jövőd program

Eddig több mint 96 ezren vettek részt a kormány nyelvi és informatikai képzésein – jelentette be a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

Rétvári Bence elmondta: a Tudásod a jövőd programot egy évvel ezelőtt azzal a céllal indították el a kistelepüléseken, hogy hasznosítható tudást adjanak az ott élő, alacsonyabb végzettségű embereknek. Elsősorban a munkanélkülieket, a kismamákat és a 45 év felettieket célozták meg. A képzésre jelentkezők fejenként 90 ezer forintos támogatást kaptak, e mellé már csak 5 vagy 2 százalékos önrészt kellett befizetniük attól függően, mennyire hátrányos helyzetű térségben élnek. Egy év alatt tízezer képzés indult el, 12,5 milliárd forintos uniós támogatásból. A programra háromszoros volt a túljelentkezés, ezért idén is folytatják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kissé mérséklődik a hőség

Kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!