2022. 10. 05. Szerda Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:05

Belföld

Nagy István: Semmi nem veszélyezteti a hazai erdőket

A magyar erdők jó kezekben vannak, nincs mitől félni - szögezte le Nagy István. Az agrárminiszter híradónknak arról beszélt: elszomorító, hogy egyesek politikai érdektől vezérelve téves információkat osztanak meg az állampolgárokkal, sőt, tüntetésre buzdítják őket. A magyar erdészektől nem kell megvédeni a hazai erdőket - jelentette ki a tárcavezető, úgy fogalmazott: a törvényeket betartva, a természet védelme iránt legelkötelezettebb módon végzik munkájukat a szakemberek. Nagy István hozzátette: azért is adta ki a miniszteri utasítást, hogy tisztázza: nincsenek veszélyben a magyar erdők.

  • Nagy István: Semmi nem veszélyezteti a hazai erdőket

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!