2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Nagy Ervin: Ekkora áldozatot egy faló se hoz + videó

Nagy Ervinnek a Varga Juditot ért bántalmazásról is Rogán Antal jutott eszébe

  • Nagy Ervin: Ekkora áldozatot egy faló se hoz + videó

A maradék hitelét is számomra eljátszotta evvel, mert én nem tudom, hogy (a gyerekei – a szerk.) hogy fognak az anyjukra nézni húsz év múlva” – fejtette ki Nagy Ervin színművész kedd reggel az RTL Klub egyik műsorában azzal kapcsolatban, hogy Varga Judit megszólalt Hajdú Péter műsorában és a Magyar Péterrel való közös életükről azt állította, férje bántalmazóként viselkedett házasságuk alatt.

Nagy Ervin az RTL műsorában ugyancsak elmondta véleményét a történtekről. Szerinte Magyar Péter „igyekezett minden féket behúzni” a gyerekei érdekében, „ezt keresztbe lépte a kedves feleség (sic!) és előugrott Rogán Antal parancsára”.

Ekkora áldozatot egy faló se hoz”

– „üzente azoknak a kétkedőnek Nagy Ervin, akik azt hiszik, hogy Magyar Péter lenne a Fidesz trójai falova” – olvasható az rtl.hu hasábjain. Mint írják: „a színész azt is hozzátette, szerinte Varga Judit Rogán Antal parancsára ugrott elő, egy „finoman szólva megrendelt interjúban”.

A teljes cikket IDE kattintva érheti el. 

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk! + videó

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk! + videó

A kampányt berúgtuk – írta közösségi oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök bejegyzéséből kiderült, hogy elérkezett országjárásának első állomására, Nemesgörzsönybe.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!