2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Nacsa: Felháborító, hogy az MSZP a mentősök becsületét rombolja

Felháborító, hogy az MSZP hamis videójával a mentősök becsületét rombolja - jelentette ki a KDNP frakciószóvivője. Nacsa Lőrinc emlékeztetett: a szocialisták hétvégén közzétett felvételén szereplő nő nem mentőtiszt, és semmilyen egészségügyi nyilvántartásban nem szerepel. A politikus hozzátette: a baloldal újra lebukott, és attól sem riad vissza, hogy a járvány elleni hatékony védekezést, illetve a kormányt támadja.

  • Nacsa: Felháborító, hogy az MSZP a mentősök becsületét rombolja

Bangóné és társai – Hamis és botrányt keltő ellenzéki videók

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!