2021. január 17.,
vasárnap, Antal, Antónia napja

Bangóné és társai – Hamis és botrányt keltő ellenzéki videók

Magyar Nemzet

2020. június 9., kedd 08:39

Megrendezett videó az MSZP-től, botrány az MTVA székházában, Szabó Tímea, illetve Bangóné emlékezetes megnyilvánulásai – nem fukarkodott a baloldal a botrányokkal - írja a Magyar Nemzet.

Az elmúlt években az ellenzék sorban közölt hamis vagy félrevezető videókat. A 2013-as bajai időközi választáson az MSZP a kormánypártok szavazatvásárlásáról közölt videót, de csakhamar kiderült, Kőrös Gusztáv solti cigány kisebbségi képviselő – aki egyébként a Gyurcsány Ferenc vezette DK tagja volt – a film készítője.

Az utóbbi hetekben pedig sorra készültek olyan videók Szabó Tímea (Párbeszéd) és Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) Facebook-oldalára, ahol állítólag a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések miatt elhunytak rokonait interjúvolták meg az ellenzéki képviselők.

Az is emlékezetes volt, amikor az ellenzéki képviselők megpróbáltak az MTVA székházába betörni, és ott a már említett Bangóné instruálta társait, hogy lehetne még drámaibb mobiltelefonos felvételeket készíteni az őket ért állítólagos bántalmazásokról - írja a lap.

Kapcsolódó tartalom:

Nem az OMSZ kötelékében dolgozik az MSZP kampányvideójának szereplője

Magyar Nemzet