2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Belföld

Bangóné és társai – Hamis és botrányt keltő ellenzéki videók

Megrendezett videó az MSZP-től, botrány az MTVA székházában, Szabó Tímea, illetve Bangóné emlékezetes megnyilvánulásai – nem fukarkodott a baloldal a botrányokkal - írja a Magyar Nemzet.

  • Bangóné és társai – Hamis és botrányt keltő ellenzéki videók

Az elmúlt években az ellenzék sorban közölt hamis vagy félrevezető videókat. A 2013-as bajai időközi választáson az MSZP a kormánypártok szavazatvásárlásáról közölt videót, de csakhamar kiderült, Kőrös Gusztáv solti cigány kisebbségi képviselő – aki egyébként a Gyurcsány Ferenc vezette DK tagja volt – a film készítője.

Az utóbbi hetekben pedig sorra készültek olyan videók Szabó Tímea (Párbeszéd) és Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) Facebook-oldalára, ahol állítólag a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések miatt elhunytak rokonait interjúvolták meg az ellenzéki képviselők.

Az is emlékezetes volt, amikor az ellenzéki képviselők megpróbáltak az MTVA székházába betörni, és ott a már említett Bangóné instruálta társait, hogy lehetne még drámaibb mobiltelefonos felvételeket készíteni az őket ért állítólagos bántalmazásokról - írja a lap.

Kapcsolódó tartalom:

Nem az OMSZ kötelékében dolgozik az MSZP kampányvideójának szereplője

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!