2019. október 15.,
kedd, Teréz napja

Nacsa: Az ellenzék és a Soros-szervezetek zsigerből támadnak

Hír TV

2018. november 28., szerda 06:30, frissítve: szerda 07:14

A magyar kormány továbbra is a családok támogatásával oldaná meg a demográfiai problémákat – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Nacsa Lőrinc arra reagálva, hogy az ellenzék mellett Soros-szervezetek is támadják a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt. A KDNP frakciószóvivője szerint nem kérdés, hogy szükség van több gyerekre a magyarság fennmaradása érdekében.

Az ellenzék mellett a Soros Györgyhöz köthető civilszervezetek is támadják a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt. A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) kritikát fogalmazott meg a kormány családtámogatási politikájával szemben. A többi között azt írják, hogy csak a tehetősebb családokat támogatja a kormány, és fel kell tenni azt a kérdést, hogy egyáltalán miért kell több gyermeknek születnie?

„Az ellenzék és a Soros-szervezetek zsigerből támadják a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt” – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Nacsa Lőrinc. A KDNP politikusa arról is beszélt, hogy 2010 előtt fokozatosan leépítették a családtámogatási rendszert, aminek következtében 2010-re a gyermeket nevelő családok igen nehéz helyzetbe kerültek. 2010 után pedig ebben változás következett be.

A képviselő megerősítette: a magyar kormány a bevándorlás helyett a családok támogatásával oldaná meg a demográfiai gondokat.

„Nem kérdés, hogy szükség van több gyerekre a magyarság fennmaradása érdekében” – mondta. „Ehhez pedig olyan ösztönző környezetre van szükség, ami lehetővé teszi a kívánt gyermekek megszületését” – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Tekintse meg a teljes interjút: