2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

Nacsa: A Soros-hálózat egymás ellen uszítja a romákat és a magyarokat

Egymás ellen akarja uszítani a romákat és a magyarokat a Soros-hálózat a holnapi tüntetéssel is - jelentette ki a KDNP frakciószóvivője. Nacsa Lőrinc szerint a demonstrációt kezdeményező Setét Jenő szervezete az Ide Tartozunk Egyesület, valamint a tüntetéshez csatlakozó Szabadegyetem, az Amnesty International, a Helsinki Bizottság és a TASZ is Soros-pénzből működik és ezek már számos alkalommal próbáltak beavatkozni a belpolitikába és nyomást gyakorolni a kormányra például a bevándorlást illetően is.

  • Nacsa: A Soros-hálózat egymás ellen uszítja a romákat és a magyarokat

"Soros-hálózat valódi célja, hogy félreállítsa a bevándorlásellenes nemzeti kormányt, hogy helyébe saját balliberális bábjait ültesse. Az elmúlt években sok mindennel próbálkoztak már, de kudarcot vallottak. Most azzal akarnak feszültséget kelteni Magyarországon, hogy egymás ellen akarják uszítani a magyarokat és a romákat. Erről szól a vasárnapi tüntetés is és erről szól az egész Gyöngyöspata-ügy is, hiszen azt is eleve a Soros-hálózat provokálta ki. Rávették a roma családokat, hogy indítsanak pereket az állam ellen."

- mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője.

Gyerekeket vonna be a sztrájkba a TASZ

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!