2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Mutatjuk, hogy a baloldal hogyan alázta meg a magyarokat éveken át + videó

Magyar Péter több millió választópolgárt alázott meg emberi méltóságában azzal, hogy kihaló állatfajtának nevezte a fideszeseket. Az alapvető emberi normák semmibe vétele, a személyeskedő és fenyegető hangnem jellemző Magyar Péter kollégáira is.

  • Mutatjuk, hogy a baloldal hogyan alázta meg a magyarokat éveken át + videó

Magyar Péter mostani szánalmas cselekedete kísértetiesen emlékeztet a 2022-es választási kampányra, amikor Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje trágyával etetett gombákhoz hasonlította a kormánypárti szavazókat, illetve ostobáknak, agymosottaknak nevezte a vidékieket – írja az Origo

Szintet lépett Magyar Péter a gyűlöletkeltésben, a tiszaföldvári fórumán ugyanis úgy fogalmazott:

Mostanában már ciki fideszesnek lenni, kihaló állatfajta.

A Tisza Párt alelnöke korábban is tett botrányos kijelentéseket, fenyegetőzött például azzal, hogy június 8-án a Hősök terén nem lesznek békések, azt a tömeget nem lehet majd megállítani. Az alapvető emberi normák semmibe vétele, a személyeskedő és fenyegető hangnem jellemző Magyar kollégáira is. Az egyik fontos háttérember, aki a párt „operatív tisztjeként” segíti a rendezvények, tüntetések, utcai fórumok szervezését, Radnai Márk, a Jobbik korábbi kommunikációs igazgatójának, az „impexes” Radnai Lászlónak a fia. Radnai Márk filmrendező neve nem ismeretlen a médiafogyasztók számára, ugyanis 2015-ben durván megfenyegette Koltai Tamás színikritikust, aki állítólag többször leszólta már Radnai munkáját. 

Szia Tamás! Valaki egyszer azt mondta rád, hogy kártékony csótány. Szerinted miért? Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében, egyesével töröm el minden ujjad. Bezony. Szép nyarat! Menj jó messzire!

A Tisza Párt egyik európai parlamenti képviselőjelöltje 2022-ben agymosott népnek nevezte a magyarokat. Kollár Kinga egy Facebook-bejegyzésében azt írta: 

Sajnos amíg az oktatás nem változik, addig mi is ugyanolyan agymosott nép maradunk, mint az oroszok.

Magyar Péter és munkatársainak kijelentései a baloldal 2022-es miniszterelnök-jelöltjének ámokfutását idézik. Emlékezetes, hogy Márki-Zay Péter többek között 

trágyával etetett, sötétben tartott gombákhoz

hasonlította a kormánypárti szimpatizánsokat, de elhangzott az is, hogy ostobák és aberráltak. A vidéki embereket is mélyen sértő kijelentéseket tett a hódmezővásárhelyi polgármester, például azt állította, hogy

ha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni.

Hívő embereket mocskolt Magyar Péter pusztán azért, mert templomban voltak

Magyar Péter durva kijelentéseinek voltak előzményei is. A csalódott exférj legutóbb durván kikelve magából ordibált egy templomi menetnek, meghökkentő keresztényellenes kirohanást intézett.

Hogy mer a templomba menni, polgármester úr? Ki való guillotine alá? Mutasson rá! Remélem újraszentelik majd ezt a templomot, szégyelljék magukat, ki való a guillotine alá polgármester úr? Most legyen bátor! Szégyelljék magukat mind, hogy ilyen embert követnek és templomba mennek

– ezt üvöltözte Putnok Fideszes polgármesterének, Tamás Barnabásnak Magyar Péter, aki egy templomi menet tagjaként elment Magyar összejövetele mellett. 

Fenyegetőzött, az előtte elhaladó templomi menetet végig trágár szavakkal becsmérelte.

Hatalmas felháborodást okozott Bangóné patkányozása

Magyar Péternek elődei is voltak, ugyanis nem csak ő gyalázza meg a magyarokat, hívőket, hanem más baloldali politikusok is. Mint ismeretes a politika süllyesztőjében eltűnt Bangóné Borbély Ildikó élő adásban patkányozta le a Fidesz-szavazókat. 2019-ben az MSZP országgyűlési képviselőjétől azt kérdezték az ATV reggeli műsorában, hogy miért nő a Fidesz támogatottsága, mire Bangóné válasza egyszerűen az volt erre, hogy szerinte sok a patkány az országban. Bangóné ezzel a kijelentésével körülbelül 3 millió magyar embert, Fidesz-szavazót patkányozott le. Az esettel kapcsolatban az MSZP kínos magyarázkodásba kezdett. Az eredmény a megszokott volt: mismásolás, félremagyarázás, a politikai következmény persze megint elmarad. Bangóné azóta távozott a politikai életből. Bangóné patkányozását ITT nézheti meg!

A baloldal tényleg ennyire gyűlöli a magyarokat?

Azzal, hogy a Karácsony Gergely által kinevezett és posztján hagyott utasokat gyalázó BKK-vezér folytathatja a munkát, jól mutatja, hogy mit is gondol valójában a választókról a baloldal. Idén tavasszal robbant a botrány: Walter Katalin miszerint az utasokat a járatritkítás folyamatába bevonni olyan lett volna, mintha hálaadás előtt megkérdeznék a pulykát, hogy mi legyen vele. Ez csupán egy csepp a tengerben a baloldal elmúlt évtizedekbeli gyalázkodásai közül. Bár Márki-Zay Péter botrányos kijelentéseit eddig senkinek sem sikerült túlteljesítenie, de Gyurcsány Ferenc, Bangóné Borbély Ildikó, Vona Gábor, Lengyel László és Mesterházy Attila sincsen messze lemaradva tőle. Ami közös ezekben a botrányos kijelentésekben, hogy egyiktől sem határolódott el Karácsony Gergely vagy a baloldal bármely tagja.

A teljes cikket az Origo.hu-n olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!