2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Múlt idő

Mi lesz most a Lánchíddal? Karácsonyék nyolc hónapja halogatják a Lánchíd felújítását.

  • Múlt idő

Veszélyes és drasztikusan drágítja a munkát, hogy Karácsonyék 8 hónapja halogatják a Lánchíd felújítását - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ annak kapcsán, hogy a főpolgármester azzal állt elő, hogy ne legyen tűzijáték a Lánchídon. Hozzátették: A Lánchíd felújítására szánt összeg rendelkezésre áll, ám a főváros a mai napig kísérletet sem tett arra, hogy ezt az összeget lehívja, sőt a Lánchíd felújítására vonatkozó tendert sem írták még ki.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!