2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

MSZP: A Fidesz legyőzése az elsődleges cél

A szocialisták nemzetiségi tagozatának alelnöke bejelentette: kilép az újpesti MSZP-ből, mivel számára elfogadhatatlan, hogy a párt együttműködik a szélsőjobboldallal.

  • MSZP: A Fidesz legyőzése az elsődleges cél

Az MSZP felkészült a választási kampányra. – jelentette be a párt elnöke. Közölte, ahol lehetett, létrejött az ellenzéki együttműködés.

„A magyar szocialista párt számára az elsődleges mindig a Fidesz legyőzése minden más kérdés másodlagos.”

Így reagált Tóth Bertalan híradónk azon kérdésére, ami az újpesten kialakult helyzetre vonatkozott. Ugyanakkor hozzátette, hogy az MSZP nem kötött megállapodást szélsőséges párttal.

"MSZP tagságomról lemondok, és nemcsak én mondok le, hanem kollégáim is lemondtak már, és most is vannak olyan személyek köztünk, akik lemondanak."

A szélsőjobboldallal való összefogás miatt 3 társával együtt lemondott a szocialisták Nemzetiségi Tagozatának alelnöke. Csóka János Pál politikai bűnnek nevezte azt, hogy Újpesten a Jobbiknak ígértek alpolgármesteri címet, ha nyer az ellenzéki összefogás.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!