2024. 10. 26. Szombat Dömötör napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Molnár Zsolt: A '90-es években mindenki táncolt + videó

Lemondott Molnár Zsolt az MSZP pártigazgatói posztjáról. Menekülés a süllyedő hajóról? A részletekről és egyéb témákról is beszélt a szocialista politikus a Napi aktuálisnak.

  • Molnár Zsolt: A '90-es években mindenki táncolt + videó

A beszélgetésből kiderül, hogy Molnár Zsolt időközben alapított egy közösséget, Magyar Retro Közösség néven, hiszen - szerinte - óriási igény van a retro életérzésre, amikor az emberek egymással foglalkoztak, amikor lehetett egy Kőbányait rendelni az étlapról és amikor a születésnapokat nem online tartották meg. Kiemelte, régen a közöségteremtés az odafigyelés mást jelentett, mint napjainkban.

Hátrébb lépett a pártban

Tagja vagyok a pártnak, de passziváltam azt az aktivitást, amit az elmúlt években kifejtettem, azt másképp látom. Nyilvánvalóan a frakcióban van közös dolgunk, de most azt látom, hogy azok, akik az ellenzéki szerepvállalást hagyományos értelemben gondolják, azok szabhassák meg az irányt. Számomra a nemzetpolitika és a magyarság kérdése mindent visz, mindennél előbbre való. Én először vagyok magyar és csak utána ellenzéki, és természetesen okozott olyan nehéz kérdéseket a személyes pályafutásomba, amiket pontosan nem is tudtam feloldani. Ezért azt gondolom, hogy a legjobb, ha az ember olyanoknak enged utat, akik ezt meg tudják tenni

- erről is beszélt Molnár Zsolt a HírTV-nek nyilatkozva.

Teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Új elnökséget választott a budapesti Fidesz

Új elnökséget választott a budapesti Fidesz

A fővárosi politika középpontjában a budapestieket leginkább érintő problémák kell, hogy álljanak, és a Budapesten élők ebben számíthatnak a Fideszre és a kormányra - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a kormánypárt fővárosi választmányának pénteki ülésén, amelyen megválasztották a szervezet új elnökségét a Fidesz Budapest Facebook-bejegyzése szerint.
Vezércikk - Alakul a Tisza-maffia + videó

Vezércikk - Alakul a Tisza-maffia + videó

Bizalmi válság alakult ki a békési Tisza szigetek és a pártvezetés között, amely ezzel védelmébe vette a korábban pénzhamisításért elítélt Strausz Róbertet, aki 2005-ben 8 hónap, fogházban letöltendő szabadságvesztés büntetést kapott. A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!