2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Molnár Balázs: Magyarországon nőtt a leginkább a gyermekvállalási hajlandóság Európában

A magyar az egyik legcsaládcentrikusabb nemzet, de az európai emberek többsége is fontos értéknek tartja a családot. Ez derül ki a Századvég Politikai Iskola Alapítvány a család kérdéskörében indított Európa kutatási Projektjéből. A felmérés eredményének részleteiről ma az Alapítvánnyal közös online konferenciát tartott a KINCS. Ennek kapcsán az intézet elnökhelyettese Molnár Balázs volt a Magyarország élőben vendége.  

30 európai ország részvételével készült ez a felmérés. Nagyon meglepően pozitív az európai összkép. Úgy látszik a józanész diktál Európában is. A visegrádi országok a legcsaládcentrikusabbak, majd a mediterrán országok következnek.

Magyarországon nőtt a leginkább a gyermekvállalási hajlandóság, nagyjából 20 százalékkal.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!