2021. 09. 16. Csütörtök Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Hírek 13:00

Belföld

Mirkóczki: Morvai Krisztina emocionálisan kötődik Gaudi-Nagy Tamáshoz

Morvai Krisztina, a Jobbik EP-listavezetője azért nem határolódott el a Pásztor Istvánt lehazaárulózó, majd lámpavassal fenyegető Gaudi-Nagy Tamástól, mert baráti kapcsolatban állnak – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a radikális párt szóvivője.

Mirkóczki Ádám ugyanakkor leszögezte, pártjuk elhatárolódik a történtektől, Gaudi szavait pedig katasztrofálisnak tartják.

„Morvai Krisztina 2006 óta folyamatosan jogvédő tevékenységében együtt dolgozik Gaudi-Nagy Tamással, nagyon jó barátságban vannak, ő inkább érzelmileg, emocionálisan áll Gaudi-Nagy Tamáshoz, és ez teljesen természetes az ő részéről, hogy nem pártpolitikai alapon közelít ehhez az ügyhöz” – mondta Mirkóczki Ádám.

Pásztor: Érthetetlen, miért nem védtek meg

Tanúként hallgatja majd meg a rendőrség Pásztor Istvánt, miután kedden hazaárulónak nevezték, majd leköpték Gaudi-Nagy Tamás Kossuth téri tiltakozásán. Ezt a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke mondta Magyarország élőben című műsorunkban. A politikus érthetetlennek tartja, hogy a közelben tartózkodó rendőrök nem avatkoztak közbe a támadást látva. Az ügyben azóta garázdaság miatt ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást.

„Velem ez úgy történik meg, mint a köztársasági elnök vendégével, ez úgy történik meg, hogy a biztonságot kivezényelt emberek közül senki nem ment ki. Azt gondolom, hogy nem arról szól a történet, hogy én mit érzek, hanem arról, hogy vajon ma Magyarországon ez hogy történhet meg, és mit kell tenni annak érdekében a magyar társadalomnak, hogy ez ne forduljon elő” – mondta Pásztor István.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Szeptember 21-én indul a Kárpát-medencei Komolyzenei Fesztivál

A fesztivál szeptember 21-én kezdődik,október 4-én zárul. 2021. szeptember 16.

A Jobbik elnöke ribilliónak nevezte a 2006-os drámai eseményeket

Megdöbbenve állnak Jakab Péter kijelentése előtt a Jobbik korábbi tagjai. Novák Előd, a párt alapítója a Magyar Nemzetnek azt mondta: 2006-ot ribilliónak nevezni a magyar ellenállás megcsúfolása. 2021. szeptember 16.

Orbán Viktor: A Gyurcsány-korszak akar visszatérni

Megtartotta évadnyitó kihelyezett frakcióülését a Fidesz–KDNP-frakciószövetség. 2021. szeptember 16.

Legfrisebb híreink

Mozaik: Modern és hatékony fogyás-program

A Mozaikban elmentünk egy fotókiállításra, az esti Bayer Leverkusen - Ferencváros Európa-liga mérkőzés kapcsán a helyszínről kapcsoltuk kollégánkat és eljött hozzánk a Játékszín igazgatója, Bank Tamás.

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!