2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Mint a Célpontban: üzletszerűen csaltak és óriási károkat okoztak

Különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás miatt emelet vádat a Baranya Megyei Főügyészség egy pécsi ügyvéd és két társa ellen. Egy ilyen tárgyalást Célpont című műsorunk is bemutatott.

A férfi a letétbe helyezett pénzt befektette, amikor látta, hogy nem tudja visszafizetni, feladta magát a rendőrségen. Már büntetőeljárás alatt állt, amikor újabb ügyfeleket csapott be. Egy ilyen tárgyalást Célpont című műsorunk is bemutatott. Az ügyvéd az egyik baranyai kisváros, Kozármisleny önkormányzatát csaknem 100 millió forinttal károsította meg.

„A törvényhozó erre a bűncselekményre öttől tíz évig terjedő szabadságvesztés kiszabását is lehetővé teszi – tudatta Petréteiné Malmosoki Csilla. – A sértettek száma az több száz, és az okozott kár az pedig milliárdos nagyságrendű – fűzte hozzá a Baranya Megyei Főügyészség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!