2024. 04. 30. Kedd Katalin, Kitti napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 21:55

Belföld

Minősíthetetlen stílust engedett meg magának Gyurcsány embere, lebukott és hazudott is + videó

Sértegette a köztelevízió riporterét a DK EP-képviselője párttársa, Varju László tárgyalása után. Rónai Sándor letagadta az esetet, de a Magyar Nemzet kamerája rögzítette mindezt.

  • Minősíthetetlen stílust engedett meg magának Gyurcsány embere, lebukott és hazudott is + videó

A Demokratikus Koalíció szimpatizánsai várták a Fővárosi Ítélőtábla előtt csütörtök reggel Varju Lászlót. Az ellenzéki politikusnak azért kellett bíróság elé állnia, mert a választás rendje elleni bűntettel, súlyos testi sértéssel és garázdasággal vádolták.

De nemcsak szimpatizánsok jelentek meg, hanem a Demokratikus Koalíció vezető politikusai is, köztük Gyurcsány Ferenc. Amikor azonban a sajtó munkatársai kérdezni próbálták őket, válaszok helyett sértegetést kaptak.

Rónai Sándor: "Ön szokott gyermekeknek a nadrágjában turkálni?"

Császár Attila: "Ezt nem gondolja komolyan..."Ön szokott gyerekek nadrágjában turkálni?"

Rónai Sándor: "Én nem, viszont az kiderült, hogy a Fidesz..."

Császár Attila: "Önnek van gyereke?"

Rónai Sándor: "Igen, van két gyermekem."

Császár Attila "Nekem is van gyerekem, úgyhogy visszautasítom, mit képzel magáról? De mit képzel magáról?"

Rónai Sándor: "Mindent megteszek a gyermekek védelmében."

Császár Attila: "Ezt most vonja vissza! Most vonja vissza!"

Rónai Sándor: "Nem tudom visszavonni. Amíg a köztársasági elnök, az igazságügyi miniszter...."

Császár Attila: "Most vonja vissza képviselő úr. Brüsszelben is ezt képviseli?"

De a Gyurcsány-párt képviselője a tárgyalás után újra provokálni kezdte a köztelevízió riporterét. Rónai Sándor azt hitte, titokban maradhat a dolog, mert a legtöbb kamera épp Gyurcsány Ferencre szegeződött, csakhogy a Magyar Nemzet operatőre rögzítette, amint egymás után többször is halkan azt kérdezi a riportertől, hogy

"Hülye vagy?"

Az EP-képviselő később ráadásul ezt letagadta.

De nem Rónai Sándor volt az egyetlen, aki újságírókat sértegetett.

Korábban a párbeszédes Szabó Tímea a Pesti TV riporterével beszélt alpári stílusban, amikor interjút szerettek volna készíteni vele.

Legutóbb pedig a pénteki tüntetésen inzultáltak újságírókat a résztvevők. A PestiSrácok stábjával erőszakoskodtak: az operatőrnek többször hasba ütötték. Végül a rendőrségnek kellett közbeavatkoznia.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napjainkban a film politika, vagy művészet? + videó

Napjainkban a film politika, vagy művészet? + videó

123 évvel ezelőtt mutatták be az első, már önálló filmnek számító magyar mozgóképet, A tánczot. Ennek apropóján minden évben április 30-án tartjuk a magyar film napját. A legutóbb bemutatott magyar film pedig a Most vagy soha! A téma kapcsán vendégünk volt Káel Csaba filmügyi kormánybiztos. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!